Skip to main content

Onze visie

Verzekeringen zijn een complexe materie.

Bij KBC Verzekeringen Gert Maes staat een team klaar om u te helpen in het zoeken naar de beste oplossingen voor al uw verzekeringen en schadegevallen.

Ons Team

Gert MAES – bestuurder

In de jaren 60 heeft Julien Maes, de vader van Gert, het toenmalig ABB kantoor opgericht.

Dit kantoor groeide en Gert stapte in 1992 ook mee in de familiezaak.
Na een aantal jaren samen met zijn vader te werken, en het kantoor uit te bouwen tot het huidige KBC verzekeringsagentschap, nam Gert in 1997 het kantoor volledig over en ging Julien na 40 jaar op een welverdiend rustpensioen.

Sindsdien stelt Gert alles in het werk om met de nodige deskundigheid het dagelijks beheer van al uw verzekeringen optimaal te servicen, en dit voor zowel particulieren als zelfstandigen.

Hij kijkt naar de aard van uw beroepsactiviteit en doet daar een risico-analyse op. Zo zijn al uw verzekeringen op elkaar afgestemd en zijn er geen overlappingen of hiaten in uw verzekeringsdossier.

Indien u schade heeft, komt Gert persoonlijk ter plaatse om u bij te staan, de schade te evalueren en u volledig te ontzorgen.

Dirk Windmolders – Administratief commercieel bediende en schadebeheerder

In september 2014 is Dirk mee opgenomen in ons team.

Hij staat in voor de perfecte afhandeling van A tot Z voor al uw schadegevallen, en hij is ondertussen een vaste waarde in ons kantoor geworden.

Heeft u vragen over uw schadegeval, dan helpt Dirk u graag verder! Voor al uw aanpassingen van uw polissen, administratie, etc… kan u ook steeds bij Dirk terecht.